back

Дізнатись детальніше

Наш менеджер зв’яжеться з вами

Замовити дзвінок
bg
cloud1
cloud2
cloud3
cloud4

Напрями

1-3 роки
(Ранній розвиток, полуденка,
сад повного дня,
танці)
Детальніше
4-7 роки
(Сад повного дня, полуденка, танці, підготовка до школи, англійська, малювання, логопед , ліпка глиною, акторська майстерність, ігротеки, літній табір, майстер-класи)
Детальніше
від 8 років
(англійська, малювання, ігротеки, супровід для школярів молодших класів, веселі канікули, майстер-класи, літній табір)
Детальніше

Чому обирають нас?

Дорогі батьки!
Запрошуємо вас в «Місто Знань»!

Щоб дитина зростала і розвивалась, їй потрібні не тільки турбота
та любов батьків, а й захоплюючі заняття,
допоможуть розкрити його потенціал!
Перше заняття безкоштовно
Записатись
Передзвонити мені
why

Про нас

Місто Знань працює з 2012 року, має освітню ліцензію. За цей час у наших стінах вже побувало понад тисячу дітей від року до підліткового віку. На сьогоднішній день у центрі займається понад 150 дітей. Найприємніше визнання нашого професіоналізму – це коли батьки приводять до нас своїх не лише перших, а й других, а іноді вже й третіх дітей.

Мета навчальних та розвиваючих занять нашого центру – розкрити та розвинути природні здібності кожного вихованця, дати їм можливість повірити у свої сили, розвиватися через гру та із задоволенням.

Унікальна серія програм, що розвивають, і кращі сучасні методики, підібрані з урахуванням вікової категорії, допомагають дітям навчатися легко і невимушено. На заняттях використовуються кращі сенсорні посібники, які допомагають розвинути інтерес дитини до навчання та пізнання неосяжної земної кулі, всієї її краси та таємниць.

Досвідчені педагоги з великою любов'ю та турботою створюють у діток непереборний потяг до отримання нових знань, надаючи можливість з перших хвилин бути активними, впевненими, забезпечуючи їм ситуацію успіху та заслуженої похвали! Кожен із них шукає та знаходить співзвуччя у душах дітей, вважає дитячий сміх та усмішку найкращою нагородою за свою працю.

Розважальні заходи

Гідне місце в історії центру посіли тематичні свята – ігротеки, незабутні дні народження, календарні свята, майстер-класи, інтерактивні ігри, зустрічі друзів. Працює літній табір для школярів.

Розташування та благоустрій.

«Місто Знань» розташоване далеко від галасливих загазованих доріг, у тихому спокійному районі, у будівлі колишнього дитячого садка. Це дозволяє відповідати всім нормам та вимогам дошкільного закладу. У нас є велике зелене подвір'я з соснами і берізками, яке огороджене і цілодобово охороняється. Усередині приміщення облаштовано з любов'ю та турботою про вихованців, з урахуванням можливості формування у них естетичного смаку. У «Місті Знань» створено чарівну атмосферу, розпис стін виконано художниками. Ви можете побачити фей, ельфів, гномів та інших казкових персонажів. Всі приміщення великі, світлі та провітрювані, кожен 36 кв.м; оснащені новітніми кварцовими рецеркуляторами для очищення та знезараження повітря; є камери відеоспостереження, що дозволяє батькам бути в курсі всього навчального процесу та гарантує безпеку дитини. Також наш центр має медичне страхування клініки «INTO-SANA»

Життя у нашому місті – це вільна творчість, інтерес до навчання, гарний настрій та позитивні емоції. Приходьте! Для запису до дитячого центру «Місто Знань» зателефонуйте нам або заповніть форму на сайті.

Відгуки батьків

Контакти

"Місто Знань"

Адреса:
вул. Генерала Бочарова, 25
(Вхід з боку пр. Добровольського)
Телефон: